til forsiden
 
 
  Forside    Om Architegn    Papirvare    Tegneartikler    Bøger    Modelmaterialer    Kontakt    Handelsbetingelser    Nyhedsbrev    
 
 
 


Aarhus


Kolding
 

VITRUV OM ARKITEKTUR

Forlaget skriver: Holdbarhed, brugbarhed og skønhed. De tre begreber har altid har været knyttet til arkitektur, og de har udødeliggjort den person, der først koblede dem sammen: den romerske arkitekt og militæringeniør Vitruv.

Hans værk Om arkitektur (fra omkring år 25 f.Kr.) er den eneste samlede fremstilling af offentlig og privat arkitektur, der er bevaret fra den græsk-romerske oldtid. Værket fik en afgørende betydning for renæssancens arkitektur og herigennem for senere tiders bygningskunst, ikke mindst den klassicistiske. I 1600-tallets Frankrig blev Vitruvs værk ivrigt debatteret. I dag forholder man sig stadig til hans tanker om den ideelle arkitektur og de krav, man bør stille til god arkitektur.

Vitruvs tekst er en grundbog i arkitektur og en uomgængelig klassiker. Den foreligger her for første gang oversat til dansk.

Bogen er oversat og kommenteret af Karen Dreyer Jørgensen, Henrik Fich, Jørgen Martin Hansen, Jacob Isager og Fritz Saaby Petersen

VITRUV OM ARKITEKTUR

Pris: 498,00 kr.

stk. 


 
   
 

Powered by frontGATE solutions
 
send en mail