til forsiden
 
 
  Forside    Om Architegn    Papirvare    Tegneartikler    Bøger    Modelmaterialer    Kontakt    Handelsbetingelser    Nyhedsbrev    
 
 
 


Aarhus


Kolding
 

MESTERVÆRKER 4. OPLÆG

Nu udkommer 4. oplag af ‘Mesterværker’, bestselleren, der fortæller historien om dengang, en håndfuld danske arkitekter rykkede op i arkitekturens mesterklasse.

Bogens forfatter er den amerikanske arkitekt Michael Sheridan. I sin hyldest til dansk arkitektur 1950-1962 beskriver han, hvordan danske arkitekters ideer om enfamiliehuset forenede moderne arkitektoniske påvirkninger fra USA og Japan med det fornemste i dansk byggeskik – og hermed skabte en arkitektonisk guldalder i Danmark.

I bogen fortæller han den fascinerende historie om en særlig dansk fortolkning af det moderne i arkitekturen - en historie, der peger frem mod en ny guldalder i arkitekturen. 
Husene er tegnet af 11 store danske arkitekter, heriblandt Jørn Utzon, Arne Jacobsen, Jørgen Bo og Vilhelm Wohlert, Hanne Kjærholm, Erik Christian Sørensen og Halldor Gunnløgsson. De bliver alle portrætteret i bogens tredje og sidste del.

MESTERVÆRKER 4. OPLÆG
(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Pris: 499,00 kr.

stk. 


 
   
 

Powered by frontGATE solutions
 
send en mail